Prince of Persia: The Sands of Time

Omslagsbild av till Xbox-versionen

Efter tolv timmars spelande med prinsen från Persien har jag nu hört hela hans berättelse. Den handlar om denna helt otroligt coola prins som är lite styv i korken. Genom att släppa lös en massa sand i något palats har han orsakat grymt mycket problem och det är din uppgift att hålla honom vid liv i denna sandlådeborg. Jag lyckades faktiskt ta mig igenom spelet, mycket tack vare en bra kontroll (om än lite irriterande vid hopp från vägg till vägg från vägg till vägg) och dessutom så stod det i sparfilen hur långt man kommit. Det uppskattades för det var lättare att hålla uppe motivationen då.

Spelet är lagom svårt… faktum är att allt med spelet kan beskrivas som lagom eller bra. Musiken är bra om än rocktemat på vissa låtar blir töntigt och grafiken är klart godkänd. Storyn är helt okej för att vara TV-spel och nu när jag precis klarat det känner jag ett sug efter lite mer.

Jag hade gärna sett spelet lite mer fritt och lite mindre irriterande fiender. Sedan ska det kryddas allt med en bra slutboss och en buggfri kamera så hade det varit perfekt sandblandning. Jag rekommenderar spelet till din Xbox (har inte testat till PC, Gamecube eller Playstation2) och ett riktpris på spelet är under 150 kr.

Sammanfattning
Köpvärd: Ja
Riktpris: 150 SEK
Kommentar: Bra story och klart underhållande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.