Analogue Interactive CMVS Slim

Jag försökte hitta bilder på insidan av en Analogue Interactive Cmvs Slim och kunde inte hitta det. Nu har jag tagit egna och tänkte dela med mig av dem till Internet. Det här är en TV-spelsmaskin där man tagit ett moderkort från en arkadmaskin (Neo Geo MVS), kopplat ihop den med grejer som heter supergun och liknande och fått ihop allt till en konsol. Analogue gjorde sin i träd, vilket är ascoolt, men de är ganska sunkiga på att löda. Jag hade hellre köpt en maskin från JNX (Jamma Nation X), men han verkar tyvärr ha slutat göra dem. För att koppla in den här via HDMI använder jag en Open Source Scan Converter (OSSC) och är väldigt nöjd. Inom en snar framtid kommer lite fler inlägg om den här härligheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.