Sappa och Bahnhof med egen router

Jag har bredband från Bahnhof och IPTV från Sappa. Tyvärr fungerade inte Bahnhofs egen router att använda för oss eftersom signalen i ledningen var för svag, men min egna ASUS RT-68U fungerade finfint. Däremot behövde man göra inställningar för att få Sappa att fungera och dessa var inte lätta att hitta.

Under LAN hittar du denna inställning

Bilden ovan förklarar hur du hittar den här inställningen under LAN. Det är VID 21 som du måste fylla i och PRIO vet jag inte vad den gör, men jag har den på 0, men sett inställning att den ska vara på 6. För övrigt måste IGMP vara enable.

Hoppas att det här hjälper någon! :)

En kommentar

  1. Tack för hjälpen!

    Jag har tv och bredband via Bahnhof men valt att ha en egen router. Där fick jag ändra porten för IPTV med ID 23 och Prio 1 för att det skulle fungera. Jag har en TP link Deco X60.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.