Sappa och Bahnhof med egen router

Jag har bredband från Bahnhof och IPTV från Sappa. Tyvärr fungerade inte Bahnhofs egen router att använda för oss eftersom signalen i ledningen var för svag, men min egna ASUS RT-68U fungerade finfint. Däremot behövde man göra inställningar för att få Sappa att fungera och dessa var inte lätta att hitta.

Under LAN hittar du denna inställning

Bilden ovan förklarar hur du hittar den här inställningen under LAN. Det är VID 21 som du måste fylla i och PRIO vet jag inte vad den gör, men jag har den på 0, men sett inställning att den ska vara på 6. För övrigt måste IGMP vara enable.

Hoppas att det här hjälper någon! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.