Att åter skriva på min blogg

Jag har använt den här bloggen till att skriva om olika saker, som jag inte kunnat hitta nämnvärt mycket om på andra svenska hemsidor. Bloggen har varit ett bra sätt för mig att öva på att skriva längre texter och även om språket på inläggen inte varit perfekt, har innehållet varit tillräckligt bra för att bloggen ska få vara kvar.

Anledningen till att bloggen nu ska få vakna till liv är att Twitter, förlåt ”X”, har blivit helt värdelöst. Det är mindre aktivitet, massor av spam och dessutom ägs det av en person som jag ogillar. Därför tänker jag nu åter börja skriva mer frekvent och se vad som sker. Jag har mycket spännande att dela med mig av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.