Super Mario Bros. [Nintendo Online]

Den första konsolen som jag fick när jag var liten var en Sega Mega Drive. Det här gjorde att jag aldrig växte upp med Nintendos spel och har därför en liten distans till dem. Nostalgikänslorna är inte fullt lika stora som de är till Mega Drivens motsvarighet.

I och med Nintendo Online på Switch, kan jag nu spela den hel del av de gamla spelen och det med en kontroll som liknar den gamla kontrollen. Dessutom finns det save states, som gör att jag kan spara när som helst i spelet. Det är tur det, eftersom jag inte hade orkat klara det här utan den funktionen. Spelet är nämligen ganska svårt.

Nu när jag spelade igenom det tog det 1,5 timma och hade jag inte behövt ladda om så ofta hade speltiden varit runt timmen. Ganska lagom idag, men när det kom 85 ville Nintendo ha fler speltimmar. Det gjordes genom att skruva upp svårigheten…

Nintendo Online är en bra emulator, så har det ja, då kan det vara värt att starta.

Äntligen är spelet klarat!
Äntligen är spelet klarat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.