flOw [PS3]

Flow, eller flOw som de av någon anledning kallar det är ett lite mysko spel från 2006. Du är en organism som ska äta dig större och större. Ni kan se mer på trailen nedan istället för att jag ska försöka förklara ett fritt pac-man.

Spelets grafik och ljud är trevliga och det blippar till fint på TV:n, men det här spelet är verkligen inget som får mig att spinna igång. Det finns nämligen ett stort problem och det är kontrollen.

Spelet styrs genom att att vicka kontrollen fram och bak, samt åt sidorna. Det är oprecist, rörigt och inte alls speciellt skoj. Man irriterar sig något kopiöst på kontrollen och den enda svårigheten med spelet är kontrollen.

Spelet var det första som utvecklaren Thatgamecompany gjorde och deras andra spel har blivit hyllade. Flower finns ett annat spel som heter och det har jag skrivit om tidigare.  Det här är dock mer frustrerande än vad Flower var, vilket är anledningen till att jag inte tyckte det var kul.

Spelet är kort, men jag slutade spela efter en timme. Då hade jag givit spelet den tid som det förtjänade och jag gillade det inte. Så för att bespara dig tid så kan du sluta läsa recensionen och undvika att spela spelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.