Kvarteret Skatan – Nu i verkligheten

Ulrika fyllde år nu i går (24 februari) och hon ville så jättegärna gå och se teateruppsättningen av SVT:s humorprogram Kvarteret Skatan. För er som faktiskt inte vet vad det är för något är det ett program som består av återkommande karaktärer i små sketcher. Det som skiljde emot TV-serien var att Rachel Mohlin och Vanna Rosenberg inte var med utan de hade satt in Cecilia Frode. Ut över detta var mycket lik och skämten var på en relativt hög nivå och man skrattade ordentligt. Något jag dock saknade var Carita och Per-Arne (personerna i som i TV-serien hela tiden är i husvagnen). 

** SPOILER-VARNING **
Något jag vill tillägga är hur sjukt snabb David Batra är för att få ut skämt. Jag vet inte om det var enligt manus, men han skojade om att han också var säljare (som en i publiken) fast istället för kretskort så sålde han bläckpatroner. Han hade blivit månadens säljare. Han hade nämligen hittat en psykpatient som köpte massvis och hon hade inte ens en skrivare. Jätteroligt!
** SPOILER-VARNING SLUT**

Vi hade fått helt otroligt trevliga platser, på rad ett, plats ett och två och två personer, fyra platser bort fick hoppa upp på scenen. Ut på detta filmade SVT det så det ska släppas på DVD och sändas på TV men jag tycker ändå att ni ska försöka se det live. Det är mycket roligare…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.