Mer kött från Gröna Gårdar

Eftersom det är så populärt med kött på den här bloggen så kommer här några fler köttbilder. Den här gången beställdes det 20 kg för att ”klara av” sommaren. Precis som förra gången avverkade vi ryggbiffen först och ja, även denna gång så var det mört kött. Ni som bor i Göteborg får spana in Gröna Gårdars beställningssida tycker jag!

Tydligen är det som så att det kött du köper i en matbutik är andrahandssortering och därför är det så ruskigt segt och tråkigt. Tyvärr beror det nog på att man får vad man betalar för och konsumenter i allmänhet tycker att det är bättre att köpa 1 kg för samma pris som 500 g fast av en annan kvalité av samma typ av kött.

Kött från Gröna Gårdar
Kött från Gröna Gårdar
Ryggbiff med klyftpotatis och yoghurtsås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.