Efter en sommarpaus | Vecka 31-2021

Sommaren kom och nu har den snart även gått. Det blev några riktigt intensiva jobbveckor innan sommaren kom och då prioriterade jag annat än att skriva ett inlägg. Sedan har även barnen haft sommarlov och därmed har jag fått vara pappa och inte bara kontorsarbetare.

Information om veckorapporterna
Syftet med att skriva ned veckorapporter är att det har visat sig lättare att följa dem om man är offentlig med dem. Jag kommer att skriva ned hur det gått, vad som inte gick och hur jag tänkte förbättra det under kommande veckan. Du kan läsa mer om veckomålen här.

Vecka 31 som nu börjat kommer vara min sista semestervecka. Jag kommer därför inte riktigt ha en normal vecka. Vi får se vad det innebär och hur det kommer att påverka mina målsättningar. Det ska tilläggas att jag är just nu väldigt motiverad för arbete och trivs väldigt bra med livet. Däremot har kroppen lite ont, eftersom jag inte tränat mycket mer än löpning i skogen under sommaren.

Det svåraste kommer att vara att äta vettigt, eftersom resten av familjen njuter av sommaren. Vi får se hur det blir för mig :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.