Är veckan redan slut? | Vecka 32-2021

Den här veckan har känts som årets snabbaste vecka. Det beror på att jag halva veckan var på annan plats och hade semester. Andra halvan var jag hemma och hade några dagar slutlig semester. Jag är mer än redo på att komma igång och jobba.

Bilden ni ser är Koviks fiskeläger på Gotland. Riktigt vacker plats och rekommenderas att besökas när det inte är högsäsong och bilvägen 200 meter bort hörs konstant. Jag kan tänka mig en vacker vårdag där, läsa en bok på en filt och ha en kaffetermos.

Syftet med att skriva ned veckorapporter är att det har visat sig lättare att följa dem om man är offentlig med dem. Jag kommer att skriva ned hur det gått, vad som inte gick och hur jag tänkte förbättra det under kommande veckan. Du kan läsa mer om veckomålen här.

Veckan som gick

Sömn: Jag använder en ring från Oura varje natt och det är ytterst smidigt sätt att kolla hur pass väl jag sover. De värden som jag tittar på var bättre än veckan innan och jag har känt mig ganska pigg.

Träningspass: Jag har varit ute och sprungit en gång och det kändes bra. Annars har mycket snarare varit lunkande arbete i trädgården eller liknande.

Sötsaker: Bättre än veckan innan, där det nu bara var tre dagar jag slarvade på.

Stretching: Gjort det varje dag, men har ont i ryggen ändå. Det är inte lätt att vara gammal :-)

Inbox Zero: Ja, jag har i veckan tagit itu med semestermailen och fått ned den till närmare noll. Riktigt bra känsla!

Veckan som kommer

Nu gäller det att komma tillbaka till gamla vanor och jag har börjat göra mig allt mer redo för att ta element av ”Deep work”. Jag har satt upp ett arbetsschema och rent spontant ser det ut som en riktigt trevlig och bra vecka.

Jag kommer också att påbörja tydligare redovisningar av veckorapporterna än denna gång. Det blev så här p.g.a. att det inte är relevant i och med semester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.