Tråkigt slut på veckan | Vecka 25-2021

I syftet för vad jag skriver här på bloggen blev det ett haveri i slutet av veckan. Det är lätt att skylla på värmen, trötthet och allt annat, men faktum är att det är att jag inte gjorde rutinerna som ledde till misslyckandet. Häng med så får jag visa min analys

Föregående vecka

  • Jag gick inte och lade mig i tid en enda gång under veckan.
  • Jag höll mig borta från sötsakerna tre av sju dagar.
  • Jag fick till två träningspass.
  • Jag läste två dagar.
  • Jag stretchade alla utom en dag.
  • Jag rensade ned mejlen till noll, tre dagar.
  • Jag skrev loggbok fyra av fem dagar.

Vad var det som hände här? Ingen uppnåddes på en hel vecka. Veckan började jättebra. Sedan vid onsdag blev det lite sämre, torsdagen ännu sämre. Så föll den helt fredag, lördag och söndag. Egentligen finns det ingen anledning att gnälla mer än att jag inte höll i de rutiner jag vill ha och då blev det inte klart.

Den här veckan

Nu är det en ny vecka och jag kommer att leverera den här veckan! Jag tror att jag kommer att ha veckor som förra veckan då och då, men att komma därifrån är det som gör att det blir riktigt bra över tid.

Information om veckorapporterna
Syftet med att skriva ned veckorapporter är att det har visat sig lättare att följa dem om man är offentlig med dem. Jag kommer att skriva ned hur det gått, vad som inte gick och hur jag tänkte förbättra det under kommande veckan. Du kan läsa mer om veckomålen här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.